Noże i ostrzałki
DMS 203
Japoński nóż kuchenny
- Uniwersalny japoński nóż kuchenny
- Idealny do krojenia mięsa, ryb i warzyw
- Długość 203/338 mm
DMS 178
Japoński nóż Santoku
- Przeznaczona przede wszystkim do przygotowywania azjatyckich potraw.
- Nadaje się do krojenia, rozdrabniania, rozbijania mięsa, warzyw i ryb
- Długość 178/313 mm
DMS 126
Japoński nóż do krojenia owoców i warzyw
- Idealny do czyszczenia, obierania i krojenia owoców oraz warzyw
- Szerokie zastosowanie w gospodarstwach domowych
- Długość 126/234 mm
DMS 165
Japoński tasak kuchenny
- Służy do wielu zastosowań
- Masywne i bardzo ostre ostrze
- Długość 165/306 mm
DMS 76
Japoński nóż do porcjowania
- Stal damasceńska z japońskiej huty Takefu
- Rękojeść z drewna Kebony
- Do precyzyjnego odkostniania i oddzielania mięsa
- Długość 105/205 mm
DMS 205
Japoński nóż do pieczywa
- Stal damasceńska z japońskiej huty Takefu
- Rękojeść z drewna Kebony
- Do codziennego zastosowania
- Do łatwego krojenia chrupiących bagietek i świeżego chleba.
- Wymiary wyrobu: 205/305 mm
Aktualnie brak produktów w tej kategorii